Módní Vánoce

Jak se obléknout ke štědrovečerní tabuli?

K vánočnímu stolu se sluší pěkně obléknout. Štědrý večer patří k nejsvátečnějším dnům v roce, a podle toho je třeba volit také oblečení.

Nevíte-li si rady, nechte se inspirovat našemi modely...

#christmasoutfit#vanoce#inspirace#model#obleceni#woman#man#

 

Foto zdroj: Pinterest

Poslední články

22/8/2021
Představujeme českou značku prémiových kabelek Patrick Poppet

Kabelka Poppetka jako módní doplněk 

Vlastně přesněji řečeno poppetek, dle sloganu značky „Neděláme kabelky, tvoříme poppetky“, za kterou stojí Lucie Kalousová. Ta svůj brand začala budovat v roce 2017. Po zdlouhavém procesu vývoje prototypů a ladění těch nejmenších detailů spatřila na podzim 2019 světlo módního světa první kolekce s názvem Black Diamond Collection ...

19/2/2019
Zemřel legendární německý návrhář Karl Lagerfeld

Kreativní ředitel módního domu Chanel Karl Lagerfeld zemřel v noci na 19. února po těžké nemoci ve svých 85 letech, informovala francouzská média. Excentrického módního návrháře dlouhodobě sužovaly zdravotní problémy.

31/1/2019
Barvou roku 2019 je korálová

Nebojte se ji zařadit do svého šatníku...

31/1/2019
Irský řetězec s oblečením Primark vstupuje do Česka

Na český trh po letech zvažování a vyjednávání vstupuje irská oděvní značka Primark. Řetězec s cenově dostupnou módou oznámil, že podepsal nájemní smlouvu pro svůj první obchod v centru Prahy v Květinovém domě na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice. Dokončen má být do května 2020

10/12/2018
RADY & INSPIRACE jak zazářit na plese

Ples je příležitost obléct si krásné šaty, zajít si k holiči, nalíčit se, vytáhnout společenskou obuv z botníku a zvolit výraznější šperky.